Het laatste nieuws, interviews en initiatieven

Stichting Gezond Natuur Wandelen

Stichting Gezond Natuur Wandelen

Meld je aan voor een natuur wandeling!

Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland organiseert elke week gratis wandelingen van een uur in het groen, binnen en buiten de bebouwde kom. De wandelingen starten op een vaste plaats en tijd en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. Wil je regelmatig met een groep langs een natuurrijke route wandelen en vind je het leuk om dat samen met andere natuurliefhebbers te doen. Dan zijn onze wandelingen echt iets voor jou. Tijdens de wandeling door het groen in en bij de stad lopen we met een gezellige groep en staan we onderweg even stil voor een natuurmomentje.
In Zoetermeer hebben we 4 actieve wandelgroepen. De mensen hebben elkaar gevonden en lopen graag met ons mee. Veel reacties zijn: Hier ben ik nog nooit geweest en ik woon al zo lang in Zoetermeer. Dit is toch veel leuker dan alleen lopen. Wat een leuke route. Hé het is toch droog gebleven. 
De wandelingen brengen voor-elk-wat-wils, natuur, gezelligheid en ongemerkt ook wat beweging. Soms ontstaan tijdens de wandelingen contacten met andere mensen om samen eens iets ander te gaan doen. 


Vooraf aanmelden hoeft niet. Onze begeleiders staan bij de locatie en wie er ook staat loopt mee. Alle wandelingen starten om 10 uur ’s morgens:
•    dinsdagochtend in het Hof van Seghwaert, achter Gaardedreef 189;
•    woensdagochtend bij het hek van de Stadsboerderij Balij, Kurkweg 100
•    donderdagochtend voor Palet Welzijn dienstencentrum Bijdorp aan de Bijdorplaan 471-477, voor de boom op het pleintje.
•    Wandeling in het Park, de 1ste zondag van de maand vanaf wisselende parken zoals Westerpark, Buytenpark, Balijbos of Bentwoud.


Voor meer informatie over deze wandelingen kunt u mij een berichtje sturen naar Corrie Kramer e-mail: zoetermeer@gezondnatuurwandelen.nl 


Kijk ook eens op onze facebook pagina Gezond Natuur Wandelen Zoetermeer voor foto’s van een wandeling.