Themagroep Eten en Ontmoeten

 

 

Eten en ontmoeten is een samenwerkingsverband tussen alle sociale eetinitiatieven in de stad. Met de themagroep Eten en ontmoeten hebben we een sociale routekaart gemaakt. Op de sociale route kaart kan je plekken vinden in Zoetermeer waar je voor een betaalbare prijs kan eten en nieuwe mensen kan leren kennen. Zie de sociale route kaart hier:  Sociale Routekaart Eten en Ontmoeten

Themagroep Kunst en Cultuur

 

 

Doel van de themagroep Kunst en cultuur is om samen te werken aan culturele activiteiten/interventies in Zoetermeer die bijdragen aan de preventie van eenzaamheid en het bevorderen van Positieve Gezondheid. Samen met kunst- en cultuurmakers, maatschappelijke organisaties en wijkbewoners. Dit doen we door elkaar te inspireren en van elkaar te leren, nieuwe samenwerkingen aan te gaan, activiteiten te ontwikkelen en gezamenlijk te zorgen voor zichtbaarheid en promotie van activiteiten.

Themagroep Jongeren

 

 

Je bent jong en voelt je alleen, terwijl iedereen om je heen veel vrienden lijkt te hebben. Deze themagroep ontwikkelt activiteiten om eenzaamheid onder jongeren bespreekbaar te maken en te kijken wat we hier samen aan kunnen doen.