7e Netwerkbijeenkomst Community Tegen Eenzaamheid

7e Netwerkbijeenkomst Community Tegen Eenzaamheid

Op 20 mei 2021 komt de community weer samen om met elkaar te verbinden op het onderwerp eenzaamheid. 

Graag nodigen wij u van harte uit voor de 7e netwerkbijeenkomst van de Community Tegen Eenzaamheid op donderdag 20 mei 2021 van 18.45-21.15 uur. Deze bijeenkomst is wederom digitaal via Zoom.

We geven aandacht aan Zomereenzaamheid: De eerste vier maanden van 2021 zijn verstreken. Het vaccineren is in volle gang en langzaam zijn er meer mogelijkheden zoals het openen van terrassen en winkels. Het gevoel van eenzaamheid en alleen zijn, zal door het ontvangen van een vaccin niet zomaar verdwijnen. We hebben de community, alle ideeën en initiatieven hard nodig de komende maanden.

Er is speciaal aandacht voor de opstart na Corona en het lanceren van de website van de Community! In het programma hebben we ruimte gemaakt om bij te praten met elkaar. Ook kunt u met elkaar in gesprek over een onderwerp naar keuze, zoals de opstart na corona als we fysiek weer mogen ontmoeten, de lopende initiatieven en de website .

 

Bent u er weer bij?

Wij hopen u allen online te ontmoeten en weer met elkaar te verbinden. We horen graag uw verhalen en uw ervaringen. Wilt u een mail sturen naar tegeneenzaamheid@zoetermeer.nl om te laten weten of u deelneemt? 

Maakt u al gebruik van de app? Dan kunt u zich ook via deze weg aanmelden onder 'events'.